MORAN Geluidverhuur

RAN & MOOS

Wie zijn wij?

Als studenten en muziekliefhebbers uit Amsterdam proberen wij geluidsverhuur persoonlijker en toegankelijker te maken met onze passie voor de geluidsverhuurservice.

IMG-20221009-WA0013 crop
IMG-20221009-WA0013 crop

Moos Nijssen

MEDE EIGENAAR & DJ

Als net afgestudeerd Bachelor student van de TU Eindhoven heb ik altijd al een passie voor muziek en technologie gehad. Dat is dus precies de reden waarom ik met MORAN begonnen ben; het opzetten van een eigen onderneming waarbij de balans tussen muziek en technologie centraal staat.

ran 1
ran 1

Ran Mashiach

MEDE EIGENAAR & PROJECT MANAGER

Als rechtenstudent met een grote passie voor ondernemerschap en muziek richt ik mij bij MORAN op de zakelijke kant van het bedrijf. Muziek is mijn andere grote liefde; het is natuurlijk top om bij te dragen aan de mix van creativiteit en zakelijk inzicht bij MORAN.

Onze Geluidsinstallatie.

Bij MORAN streven wij naar hoogwaardige geluidsverhuurdiensten die betrouwbaar zijn en tegen eerlijke prijzen worden aangeboden. Perfect geschikt voor elk evenement.

Krachtig Geluid

Onze Novia Visio Satelite geluidsset omvat een complete power geluidsoplossing, inclusief bekabeling, processor en versterkerrack, voor een ongeëvenaarde geluidsbeleving.

Gebruiksvriendelijk

Geniet moeiteloos van professioneel geluid en professionele service, zonder gedoe.

Betrouwbaar

Wij bieden een persoonlijke benadering en transparantie in elke interactie.

Ik ben ook opzoek naar een DJ!

Onze Contactgegevens.

Heeft u nog vragen of wilt u nog meer weten? Neem vooral contact op!